Veilig naar de fysiotherapeut

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor uw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Wilt u, als dit mogelijk is, alleen naar de praktijk komen. Kom niet te vroeg, ca 5 minuten voor aanvang van de behandeling, zodat de wachtkamer niet te vol wordt.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem een eigen badhanddoek mee
  • Was de handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in de elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de maatregelen.

Fysiotherapie Het Weeshuis
Westhavenkade 39
3131AD Vlaardingen
010 – 2480128

Fysiotherapie het Weeshuis maakt gebruik van cookies om jouw browse ervaring te verbeteren.